Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fula fiskar

När det endast
är de jättelika
fula fiskarna
som nappar
Och hotar att
dra farkost med
besättning ner i
djupet
Är det den mänskliga
drivkraften till
förändring du
åberopar gång efter
annan
Att alltid hålla elden
vid liv
och låta hoppet
flamma vilt och
vackert
Som en kärleks
förklaring
Trots allt




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-15 09:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi är omgivna av fula fiskar som Du säger och det är fint att Du lyfter fram hopp och kärlek som motvikter och möjligheter - då har vi alla en chans!
2018-11-15

    ej medlem längre
Vi är omgivna av fula fiskar som Du säger och det är fint att Du lyfter fram hopp och kärlek som motvikter och möjligheter - då har vi alla en chans!
2018-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP