Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modet jag saknar

Du har modet jag saknar.
Du tar risken jag undviker.
För mig, spännande fast läskigt värre.
För dig, en slirande broms, en orolig modersgestalt att trotsa? En fågelunge att bre sina vingar över? Min riddare på häst utan färg.




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-15 14:12



Bookmark and Share


    April Stark
Riktigt målande, förstår verkligen relationen!
2018-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden