Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till Stockholm Jävla Bostad

Vi förmedlar ett fåtal objekt till de minst behövande (hej och hå en i princip skuldfri villa säljes av snart pensionärer med utflyttade barn som har fått tur efter 30 års passivt köande). Men ha inte begärelse till din nästas bostad. Så onödigt.

Våra regler är utformade (i all välmening) så att det i princip är omöjligt att skilja sig. Du ska inte begå äktenskapsbrott. Bit ihop och knyt näven och ge en kram fast du inte har lust så ska du se att det löser sig.

Du ska ha fast och hög inkomst med tillsvidareanställning (eller så går du bara till banken och fixar bostadsrätt. Du väljer och dina valmöjligheter är oändliga).

Som sagt välkommen.




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-15 17:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Där vill man gärna hamna, ..i den förbannade bostadskön alltså!
2018-11-15

    Efter10
Precis så är det.

2018-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden