Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan missljud

Alla
årsringar
till trots

genljuder
klangen åter
ur själens djup

vibrerande
utan missljud

klarröd
till färgen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-16 15:51



Bookmark and Share


  DavidM VIP
En text med närvaro till nu och då, fint och solitt framförd.
2018-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP