Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slutet var nära men nåt måste ha hänt innan det började bli slut


Inbördeskrig! Invasion! Sharialagar!

 

Det här inbördeskriget har pågått så länge nu i Sverige, sen innan förra valet, är det inte slut snart? Det kollapsade systemet, när ska det återhämta sig nån gång? 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-16 18:37



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
"Sverigevänner" har inte tid, det är bråttom, invasionen är i full gång, sharialagarna råder i Sverige
2018-11-16

  Annie b'larsson VIP
Systemet har inte kollapsat. Demokrati tar tid.
2018-11-16

  Onomatoprofet VIP
Inbördeskrig, vilka mot vilka?
2018-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP