Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blå hallonet




Du är en
spännande person
från en spännande del
av universum.

Du är unik, ingen annan
kan vara du.

Det finns ett blått
hallon och det har jag plockat
för dej
så jag tänkte en stund
och skrev

men det räcker inte
när jag ser dej.
Det krävs
så mycket mer än så,

kanske har du redan plockat ned
månen från himlen
och lagt en varm filt över den,

låtit alla mina ord
passera obemärkt
medan du kliver ombord

och lämnar allt kvar
obesvarat.




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-07 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg