Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förutsättningen för att kunna arbeta med den här specifika utredningen är att en form av immunitet gäller för de män som i spaningssyfte måste agera, torskar. Det är således inte bara vi kvinnor som är med i aktiviteten, rollspelet.


Torska?

Är du rädd för att torska?

I ditt arbete?

På din fritid?

Är det inte så att poliser
bör rycka in även under
ledig tid om situationen kräver det?


Det här är något för Polischefen att besluta om
eller kanske Polisfacket bör gå in och styra upp.

-För inte vill vi höra att polisen har torskat!

___

-Det är deras kultur vi är inne och spanar på,
"kapten klänning, är en av de som borde ses.

-Jag känner inte honom personligen men..

-Saknade inte han utrednings immunitet?

-Fan, det måste han ha missat, fråga Åklagaren.

-Okej, måste lägga på, de har avslutat!

(Åklagaren blev arg)

-Varför?

-Ingen hjälper ju oss.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-17 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP