Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKOGSLEK

 

Sinnliga läppar

målar kärleksord

 

på tunna huden

anas bultande puls

 

nafsar i öronsnibb

går på upptäcksfärd

 

vandrar över bröstens

rosiga kullar

 

mot gömda grottans

fuktiga mörker

 

hittar saknad skatt

rosa pärla blottad

 

känner vågor slå

mot lustens strand

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 683 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2018-11-19 17:51



Bookmark and Share


  Birk Andersson
inställd jakt
jägarna stannade hemma
för älskog
2018-11-26

  ResenärGenomLivet VIP
Sensuellt och härligt...
2018-11-21

    ej medlem längre
Mycket vacker erotik
2018-11-20

  Rise Little One
Vackra och sensuella rader om det intima!
2018-11-20

  ULJO
Mysiga rader. Gillas
2018-11-19

  Feliaxel VIP
Fantastiska sensuella rader
2018-11-19

  DavidM VIP
Den nära samhörigheten, fint gestaltad i dessa strofer.
2018-11-19

  Niliboy
Huga ligen, men sånt försiggår också i äktenskapets hägn, till fröjd för dem som klarar!
2018-11-19

  AiA Maria den fria
Kär-lekens flöde i längtan o lust
Ömsint o vackert
Tack
2018-11-19

  Marita Ohlquist VIP
Underbar älskogspoesi!
2018-11-19

  Öknens Ros VIP
Både sensuellt och erotiskt, vackert beskrivet!
2018-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP