Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krisp

 

Skör skörare skörast 

 

Säg mitt namn

och jag går sönder

 

Med huden öppen för atomer

viskningar som ingen kan höra

tankarnas kemi

 

Det finns inget slut

Bara varandet

I tidlöshet

 

Utspänd 

Upphängd 

Uppvisad 

 

När huden sluter sig

kan jag ta form igen

återerövra jaget

 

 

 

 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-04 06:44



Bookmark and Share


  Rodin
Underbar
2019-07-07

  Rodin
Underbar
2019-07-07
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta