Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dramat i trappuppgången är ett utkast för att hitta bättre alternativ handling.


De.

Anteckning (karaktärer) handling.

Den sk. bostadsrättsföreningen, som inte finns i verkligheten.
Bordellmamman, horan och den sk. livvakten.
Författaren och sångerskan på bottenplan, söker sina släktingar.
Paret som gillar motorcyklar och som vill ha fler lägenheter här.
De slåss om vem som ska få författarens lägenhet som är upptagen.

Dramat är att de säger att ingen bor där och att de var först hit, de har länge trott att en annan hora tagit lägenheten olovligt och gömmer sig i den vilket alla måste som är utsatta av de kriminella "bostadsrättsföreningarna" som härjar i de kommunalägda fastigheterna.

Bostadsrättsföreningen verkar ha kopplat ihop lägenheternas internet, trapphusets elskåp nu har bolaget fått kännedom om detta och påbörjat en utredning, där de ser de-störande som personer som bostadsrättsföreningen terroriserar, för att få tillgång till lägenheterna. Läget är kritiskt då många i området fått diagnosen; överlevnadstillstånd, och polisen har satt in ett sk. överingrepp på hyresgästerna. -Ja, vi måste agera i ett sådant här läge, säger deras talesman till den övre sjukvårds och kommunikations pressavdelningen som frågar.

Fortsättning..




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-20 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP