Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brasan

Braskaminen
har ingen sedan länge
eldat i

fast vi har
en fin en

bekvämt
att låta bli
sådana är vi

ändå klagas det
på att vi fryser

att vi för sällan
myser

tänk att vi går
i den fällan

att vi inte förstår
att använda
den värme vi har

bara se
det sedan länge
brända

och låta drabba
vår livskvalité
alla dar

fnissa och flabba
surfa och se
på tv

låt kärlekens låga
genomstråla
det kan jag tåla

låt ärlighet råda
låt genomskåda




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-21 05:27



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Lite ferlinskt och fint flyt!
2018-11-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Olika värmeslag att ta vara på, i bra rimmad dikt! Vi använder båda sorterna:)
2018-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren