Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu börjar det ett nytt kapitel.


Till, dig vi vill komma.

Under tiden diskuteras det om hur tillvida den omtalade konstnären och musiker i ett land, just i dagarna startat upp en mottagning för de som vill hoppa av och bli bakgrunds sångerskor i deras band. Visserligen är det en stand-in, som de lyckliga kvinnorna får träffa, men vad gör väl det, de är ju i en stad och där är prostitutionen friare än här i Sverige och om de nu inte skulle få sjunga för "the band, så kan de ju återgå till det som de gjort tidigare och i ett land där de verkligen får landa in i "the box. Härligt tycker säkert Master C och nu kan jag inte berätta mer. Ni får själva se..

-Hur kan du ens försöka, lura dom till en stad?

-Jag lurar ingen, lyssnar bara på diskussionen.

-Känn, märker du inte hur lugnt vi fått det här?
-Usch!

-Hoppas bandet kommer till oss här, istället.

-Ja, för de som verkligen är seriösa stannar kvar.

(-Sluta berätta det för de som kan läsa.)

-Varför?

-Är det på riktigt..?

-Ja, vi skriver på filmen..

-Jag tycker vi ska göra den till en musik-film.

-Hur menar du då?

-Att varje episod kan vara i kanske 10 minuter
med, medföljande kort låt och ett klädesplagg.

-Hm, jag förstår hur du tänker..så..

-Men gud, vad bra det blev när
vi ställde den framför fönstret.

-Ja, riktigt mysigt med soffan såhär!

-Vi får nog låta filmen vila lite, verkar som de är med.

-På vadå?

-På noterna.

-Den var dålig, riktig dålig!

-Men sjung ut, vad vill du?

-Träffa din!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-21 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP