Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandbild

Sångsvanar i mängd 
samsas med kanadagäss 

- frossar höstsådden 

mäktighet på näthinna
förlust av fältets gröda

 




Bunden vers (Tanka) av Lena K Nilsson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-21 14:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin tanka...som en vacker tavla...
2018-11-21

  ULJO
Samarbete i naturen, fint
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP