Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ögonblicket

en sekund 

stannar upp 

 

fångar ögonblicket i tiden 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-21 18:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det behöver vi göra ofta istället för att stressa på hela tiden...fint...
2018-11-21

  Stisse
Fint beskrivet. Att vara i detta nu som är det enda vi har fått som gåva.

2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP