Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte om jag orkar mer, är helt utarbetad..


Den sista tiden.

Det är naturligt att känna sig utmattad
i slutet av en process, och där är vi nu..

-Jag vet inte om Alien utbildat mig, så som ni säger
men det mest troliga är, att jag fått klarat mig själv,
vet inte vilka det är som är efter mig, dom ni ser
men den sista tiden är en tid då vi..

(Något avbryter, något kompakt.)

"Den sista tiden innan vi blir ett"
-Men är det bra?
-Ska vi inte vara två?

____

(Två unga kvinnor, som myser.)

-Den sista tiden ska allt bara krascha.
-Nej, det har allt, redan gjort tidigare.
-Jag tror att..

"I den sista tiden möts de-Stora
och vi behöver hålla ihop, vila!"

(Den här texten blir inte bra, försök förstå)

Att universum ska bestå,
kollapsa det gör bara mammor som inte får sova
men vem vet vad verkligheten kommer med sen..




-Våra Män!




-Är ni Alien?
-Ja, i framtiden är vi nog det.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-22 00:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Intressant, din träffande text hörs ljuda från sin boning utanför rummet, tack.
2018-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP