Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspiration: Karin Boye (dikten I rörelse)


Hoppull

När du är trött och utan hopp
och livet kanske är
ett enda långfärds- lopp
Kan du nog tänka
- Att snart är det väl kanske
slut
Fastän det bara är
en backe med uppåt- lut
Då får du stanna och ta en rast
Innan du med backen tar dig i kast
När du sedan vilat och släckt
din törst
Blir stegen lättare och tanken
fylld av lust
Nu kan du vandra vägen
fram och åter
Utan att du mera gråter




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-22 09:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Karin Boye är magisk.
Fin dikt.
2018-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP