Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur tänkte ni nu?

-Du har fått oss att framstå som
idioter, sa mannen till stalkaren.

(Äntligen..)
-Ja, ta bort henne från min närhet..

(Hjälprösten..)
"Jag kan tänka mig att få samarbeta
med de som frågar mig personligen"


-Men bara om de kan hjälpa mig, sen.

-Vem är du?


"Vi har en ny stalkare"

-Oh, nej hördes det från bottenplan.








Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-22 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP