Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen att inte räcka till (jag är inte utbildad med behörighet att ingripa) därför inte ansvarig.


Det outsägbara.

Rädslan för att ingripa, ifrågasätta,
att inte känna sig trodd, lyssnad på.

Allt det sätter sina spår..

Sen att "få stämpeln" på sig.

"Du är sjuk" används för att försvaga fienden.

Vad gör man sedan?

Går och ------ sig?

-Ha, det är vedertaget!

-Sluta, gå till din plats.

Jag skulle ha blivit krim-psykolog.

Du menar gärningsmannaprofilitör?

Nej, rättspsykolog,
äsch, kom inte så långt i livet.

-Jag, förstår, men ta din medicin så mår du bättre.

(En ny dag på psyket)

Det är inte klokt, vi sitter på psyket
och terroristerna är spanarna där i
området och påstår de är poliserna.

-Ja, så kan det gå i samhället.

Vardagsmat för Polisen,
dom lever på den skiten.

(Läkaren kommer in på avdelningen)

-Nu får ni sluta klaga, vi har bra mat här
vill ni inte ha den får ni gärna skrivas ut
från v-avdelningen och gå på öppenvård.

-Det är taget, madam.
-Fan, behöver bussbiljetten.
-Har du ingen bärbar?
-Nej, kör med gammal hederlig skit.

Polis,ha.
Vem fan vet.






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-26 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP