Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska jorden

Jag sa,
Älska jorden
för annars finns ingen för mig att älska
Älska jorden
för annars finns ingen som kan älska mig
Jorden sa,
Älska mig för jag är lite krasslig
Älska mig så jag blir pigg och kry
Så ska jag ge dig allt jag kan




Fri vers av Kunzang
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-27 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kunzang