Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu blev jag ombedd..Ja..


Ombedd.

För..

-Det är något jag måste berätta för Er.

"Jag lever tillsammans med en Alien"

Historik, spår, ("-Jag vill inte bli indragen")

Vi letade efter en man som förstod
och han lät Alien gå in, i B, ibland
men B, klarade inte av det här när
så många Alien, kom och ville testa.

-Det blev liksom alldeles för mycket.

Det kan inte vara lätt för B, leva
ett normalt "Svenssons" och vara
med i vårat, samtidigt fast förstod
det gör han verkligen, -Underbart..Äntligen..

Ja, det är snart vår tid, Vi står för
utomjordingar men verkar, Alien.

Så URiS, känns inte så långt borta.

Att vara tillsammans med Alien
det är inte samma sak som att..

leva ensam med en man eller
att tvingas in i er prostitution.

Genom URiS, finns möjligheten.

Att acceptera och att vilja förstå.

Vi orkar inte, utan att "få må bra"
så ställ inte till det för oss mera..Vi ber..om fred.

Att bli fredad.

-Heter han Fred.

-Tror det och B, avskyr Fred-dy.

-Då är det dy som måste ut..




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-27 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP