Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tillit

Det fanns en tro
en tillit
till att andra ville gott
som lyfte oss till höjder
vi aldrig annars
skulle nått
Att vara snäll
och bry sig om
var ledorden för oss
som inte fostrades att känna
att det finns ett vi och dom.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-27 20:30



Bookmark and Share


  Kim VIP
Det har nog varit lite olika, på landsbygden och i stan kanske.... Men man bemöter väl folk om man själv vill bli bemött, det känns mest naturligt.


2018-11-28

  Språk, hjärna!
Sant! Idag ser verkligheten annorlunda ut...
2018-11-28

  Fulbergarn
Vi och dem
är trots allt
bara vanliga
människor
2018-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP