Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är kvinna

När ett barn föds
i tåren på kinden
vattnas trädet
i gryningsland

barken av guldhud
droppen av silver
smärtan av ebenholz

ta ditt utrymme
i gudsbildens
ytterkant

arbeta dig inåt
in mot trädgårdens
källa

du är kvinna
du bär allt
i fruktskål

du håller
i din hand
det gyllene
äpplet





Fri vers av Petter Wingren
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-28 05:10



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Liv-givande o värm-ande med-känsla
i tack-samhet.
Strålande ljus-tack!
2018-11-29

  La yegua
vackert :-)
2018-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren