Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuet i framtiden

 

I framtiden kommer allting att skjutas till framtiden så de som tycker att man ska leva i nuet kommer att bli kallade för "nuetsträvare" och till skillnad från bakåtsträvare som alltid kommer att kunna säga att det var bättre förr, kommer nuetsträvarna aldrig kunna hävda att det är bättre att leva i nuet nu än det var förr.  




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-28 12:18



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Det var mycket bättre sen.
2018-11-28

  Öknens Ros VIP
nu är det nu igen och nu kommer aldrig tillbaka.
2018-11-28

  BenGust VIP
Svårt att ha perspektiv och överblick
på det som passerar i ögonblicket.
Lättare att göra bedömning när
nuet övergått i förflutenhet.
Sen beror mycket på hur närvarande man varit när nuet passerat, antar jag.



2018-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP