Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rim och rapp


Bortglömda

Mitt hjärta är kallt,
precis som allt

Det är vinterns kalla och mörka sida,
som vi får allt genom lida

Ingen därute minns,
att vi härinne finns

Instängda i en grotta bland is och snö,
vi aldrig komma upp i tö

Försvunna och döda i många år,
vi alla är täckta av sår

Det är inte mycket som händer idag,
så jag hoppas vi ses på din dödsdag




Bunden vers (Rim) av Poetiska Picnic
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-28 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetiska Picnic