Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rim och rapp


Du & Jag

Jag ser en tavla på dig,
men inte på mig

Har dom glömt bort att jag finns,
men jag hoppas att du minns

För den dagen det hände,
var det inte jag som tände

All min ilska brast,
precis som båtens last

Jag såg hur det brann på båten,
när jag plötsligt hörde låten

Det var låten vår mamma bruka vissla,
även när hon var vår gissla

Kommer du ihåg dagen hon dog,
det var sista gången hon log

Du stod jämte mig,
och jag jämte dig




Bunden vers (Rim) av Poetiska Picnic
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-28 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetiska Picnic