Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska jag gå

Ska jag gå
och dricka vatten
åt dig
om du är törstig

ska jag läsa
dina läxor
så kan du vila
dig lite

ska jag skala
din potatis
du vet att
du inte behöver
äta upp

du vet att jag
finns till för dig

medan du
dricker cola
spelar spel
och äter chips

sa du att du
inte mår riktigt bra

jag är borta en stund
ska på gym
vill du ha något
från affären

hejdå älskling




Fri vers av Petter Wingren
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-30 05:32



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Ja du ska gå!!! med alla curlingattiraljerna!

Glöm inte att komma ihåg att du inte ska glömma att inte halka på isen!

Eller förresten halka på! det gör detsamma
2018-12-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Curling av värsta sort, väl beskriven. Omtänksamhet på riktigt och att föra samtal om väsentligheter är ett måste för barn- och ungdomar.
2018-11-30

  Gunwale VIP
Att ställa upp in absurdum ... Rolig text. Och lite hemsk.
2018-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren