Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns män

Det finns män
jag såg dom
på TV

som låter
sina kvinnor
uttrycka sin
åsikt

att mannen
har rätt att slå dom
att dom behöver stryk
därför att dom är kvinnor

dom är tacksamma
medan männen
bläddrar
i heliga skrifter




Fri vers av Petter Wingren
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-30 05:46



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
En välvriden satir som borde träffa mitt i solar plexus på dessa män som synts på tv (alltså verkliga)
2018-12-01

  Öknens Ros VIP
Stockholmssyndromet i rysk tappning?
2018-11-30

  AiA Maria den fria
I en ”upplyst” del av världen där vi kan välja att spela Gud själva
-finns det män som slår utifrån sin egen skrivna agenda o kvinnor som följer dess dolda innehåll
Det blir en annans sorts tv...frågan är vem som är ”stjärnan”- den som ska belysas..?
Är det ”dom eller vi”?

Tack Petter för delade ord av vikt-som väger tungt...men som lättar i ljuset!
2018-11-30

  Gunwale VIP
Ja, det var skrämmande. (Jag vet inte hur dom får det att gå ihop i huvudet)
Bitskt formulerat av dig!
2018-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren