Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

Gick vilse i skogen
Trodde jag kunde leda
andra bort från
smärtan av att gå
sin egen väg
Det river i bröstet
av andras sår
men ingen ska
hindra mig från
att visa mina egna
Såren jag fick
då jag bara ville läka
alla dom andras




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-30 18:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
"Såren jag fick
då jag bara ville läka
alla dom andras"

Starkt avslut på en bra text!
2018-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP