Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kriminologens tanke med Erik till minne 1;a advent.


Vapenonani!

Kriminologen förevisade ett avsnitt
från polisskolans utbildning, under
passet kunde den uppmärksamme se
hur polisstudenterna fingrade på sina
hölster med handeldvapen utan magasin,
fingrarna rörde sig rytmiskt över vapnet,
kunde upplevas som euforisk onani och
maktkänsla att äntligen få tjänstevapen,
märkligt att flertalet av onanisterna var
kvinnliga studenter.

Inom Försvarsmakten har ej liknande
iakttagits - om så vore fallet hade soldaten
avpolletterats med omplacering till tjänst
utan tillgång till skarpt vapen.

Erik med downs syndrom har ännu inte
hamnat på åklagarens bord. Faktum är
att 25 skott med stor spridning, en ren
verkanseld. Tjänstevapnet Sig Sauer
laddas med 24 totalt i magasinen, den
25 låg därmed mantlad i loppet vilket
tyder på bristande omdöme.
"Polisaspiranterna" var 3 med egna
tjänstevapen. 3 x 8 = 24, tänkvärt!

Ett skott extra - kanske det dödande...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 164 gånger
Publicerad 2018-12-02 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje