Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Peter Stjerngrim skrev sin text. Den lästes av mig. Det här är min kommentar. Från 2018 08 25.


Kritik på en text (1956) på rim






Om någon står dig nära,
i kö det är din kära,
människor älskar just dej,
kanske de förläst sig på Yngve Frej,
eller så vill de dig blott högt ära.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-07 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP