Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten skriver jag i min rädsla för att bli mördad.


Det blir vad vi gör det till.

Till mannen som blivit lurad, du behöver inte skjuta mig.

Jag är redan död för min mor.

Vänd dig istället mot de som är dig nära
ber de dig att sluta,

Gör då så..



Det är väl klart

han har lurat sant..

Givit er det som tillhör mig
bara för att få se mig plågas

Säger han,
"-Nu har jag lurat fi-n från USA"?

Han tror att hon är jag.



(Den här texten är med i anteckningarna)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-03 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP