Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En finare livets sång.

Vi möttes en gång
när även jag var ung
en liten pojke
vars sång
var allt för tung
men ögonen hans
jag tänkte jag minns
nyfikenhet och mod
trots att värmen aldrig
runt honom finns
Vi möttes idag
den unga mannen
och jag
ögon som slocknat
av den korta tidens gång
Jag önskar vi
honom givit
en finare livets sång.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-04 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP