Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kägelbanan

Förr eller senare
En efter en
Faller käglorna
ur sin bana
Med sanningens
minut
som enda åskådare




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-06 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP