Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Monologen som vann poäng till slut


Den känslo- styrda debatten

Genomlyst
till slut
inifrån och ut
Skuggan som vilar
över orden
Flödet som till sist
bara rann ur
Utan att söka
vinna poäng
bara genom att låta
känslorna flöda
Utan dialog,
en monolog, där
alla argument
blev utan betydelse till slut
Då alla känslorna
plötsligt ville ut
Orden, som vann
poäng, trots allt och
fick styra hela debatten




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-06 14:36



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ordens betydelse!
2018-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP