Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd

På längre håll
tycks kärleken
spela en större
roll
Kanske är det i
avståndet man
minns
Det man hade
och det som finns




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-07 10:28



Bookmark and Share


  aol
Så klokt sant skriftat,
2018-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2018-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP