Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Västkustsk december

Frostfri december.

Kör omkring i en mörk säck
med gatlyktor som stjärnor och
människors boningar som
små ljusstarka tivolin längs vägen.

Längtar efter snö.
Åtminstone rimfrost.

Längtar efter landskapets konturer.
Förstå trädens grenmoln,
granarnas stoiska strävan.

Ja,
det kommer väl,
snart?




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-07 18:47



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Mot Västkustens råa kyla
är det svårt att sig skyla
2018-12-07
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB