Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberHaiku


December

Gnistersnö i dröm;
jultid klädd i stämningsdräkt 

- ösregn verklighet




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-08 15:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ibland kan det vara skönt att kunna drömma...fin haiku...
2018-12-15

  Björn Björkegren/Blue Bear
Plask! :(
2018-12-12

  BenGust VIP

Fint gnister om din haiku.
Här i Tornedalen hade vi igår
minus15 och drygt decimetern snö.



2018-12-08

  ULJO
Bra där. Lycka till i tävlingen
2018-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP