Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberHaiku


Decembermix

I vinterträds famn 
sommaren klamrar sig fast 

- blommande rosor




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-09 10:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, värmen kan ställa till det...fin haiku i alla fall...
2018-12-15

  Björn Björkegren/Blue Bear
Fin!
2018-12-12

  Gunnel Eriksson VIP
December har blivit dimmig höst.
2018-12-09

  ULJO
Vi går mot en grön jul. Som vanligt
2018-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP