Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterregn

Efter vinterns regn
slår glasblommor ut i träden,
sprider sig längs grenarna
som silverljus i mörkret
tills dagen försvinner
bakom skogens siluett




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 246 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2018-12-09 14:32



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Som en tavla vävd av andakt inför naturens inneboende skönhet!
2019-04-13

    ej medlem längre
Fint bara så fantastisk!
2018-12-13

    ej medlem längre
Fint ??
2018-12-13

  stig wikman
Ljuvliga rader.

Kram å applåd från
Dalarna.
2018-12-09

  Fulbergarn
Åh, vad fint skrivet!
2018-12-09

  prinscess VIP
Ser vackra bilder framför mig ,fint
2018-12-09

  Kungskobran VIP
Fint skildrat om vattnets skönhet
2018-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta