Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näckens dragningskraft

Förvånad
ser du bara på,
när tilliten fått
sig en skrapa,
och svarta hål
tycks mot dig
gapa

Var det näcken
sade sant?

Eller bara
nonchalant?

Kan du lita till
dig själv?
Dragen ner i livets älv

Ska man tro på
negativ energi?
Eller söka bryta
dess magi?

Kanske var han
bara trött,
efter allt för
mycket blött?

Frågorna är
många, som mot
din tillvaro
tycks stånga

Väljer du
att bry dig ,eller
inte alls?

När du hör näcken
bjuda upp

Till ännu en vals





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-10 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP