Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberHaiku


Listetta

På första plats på
svenskarnas önskelista
En ny regering




Bunden vers (Haiku) av Dan Myrbeck
Läst 330 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-12-10 17:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, verkligen...
2018-12-15

  ULJO
En regering som tar ansvar. Konsruktiviteten saknas. Bara tjafs och skylla ifrån sig. Hur ska det gå?????
2018-12-15

  Lars Hedlin
Ett nytt val efter alla kval!
2018-12-11

  M.Eta
Kanske tomten kan bli stadsminister!?
2018-12-11

  limerick
Käbbelrekord

Ställningskrig på Helgeandsholmen

nu pågår i fjärde månaden

på sandlådeviset

det tar bottenpriset

så kom nu upp ur skyttegraven!
2018-12-10

  KattenKin VIP
Väldigt bra decemberhaiku 2018.
Det är nog på pricken allas vår önskan,
vi får verkligen hoppas den slår in!
2018-12-10

  Maria Sundelin VIP
Typ
2018-12-10

  Per Drysén
Så sant!
2018-12-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Kan inte annat än att hålla med!
2018-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck