Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julafton

Julafton klockan tre,
det måste alla se.
Det är svenska folkets favvorit,
och var och en har sin favorit.
Men ingen knyter så starka band,
och ingen sätter hjärtan i brand,
som vår älskade Ferdinand!




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 237 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-12-10 17:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trevligt med traditioner...så länge vi får behålla dem...
2018-12-15

  ULJO
Ett måste på julafton
2018-12-15

  bittemi VIP
Ja tänk så många jular han varit med!
2018-12-12

  Lars Hedlin
Håller med :)
2018-12-11

  M.Eta
Gillar Lady o Lufsen bäst!
2018-12-11

  Blomma-Stjärna VIP
jamen-så-är-det-ju ;-)
2018-12-10

  Per Drysén
En sann tradition
2018-12-10

  Blått Norrsken VIP
Våra härliga traditioner lyser upp december i klar glans . Fint skrivet med värme och kärlek.
2018-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck