Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelsblå

Bakom en offentlig
agenda
som kändes
väsentlig

hade varenda en
av oss ändå
en egen
att använda

en förväntan på
vad som skulle
hända

men det som
verkligen
kom att ske
kunde ingen
förutspå

det kunde ingen se
allas ögon
lika himmelsblå




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-13 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren