Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberNovell


Vinterväntan i december

Den milda hösten hade spått att det snart var dags … Vid en promenad i trädgården såg hon dem, de som brukade bringa upprymd glädje vid första ögonkastet, vårblommorna. Men det var december nu och hon var kluven i sina känslor. En del av henne hade hellre önskat att det var en frostkall tid som tvingade henne att svepa halsduken om sig, än att göra den upptäckten hon nyss gjort …




Prosa (Novell) av Lena K Nilsson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-13 17:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin kortnovell som innehåller en klar och kännbar känsla...
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP