Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förmätna

De feta vid bordet sitter
hyllar varandra med skål
talar om bragder stora
skryter om nerver av stål
Ryggarna dunkas i vördnad
för arbete andra har gjort
konsten att vara så förmäten
är inget som skojas bort.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-14 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP