Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu händer det igen

Ur öppna himlar
faller regn av stenar
händelserna stillnar
blir tid och tyngre

med halsen hög
på botten av ett vatten
fäst vid klippan
utan arm och fot

nerver lär sig av varandra
regnar neråt, genom tankemoln
blir till väder uppströms
och nu händer det igen




Fri vers (Modernistisk dikt) av svernbygrabben
Läst 253 gånger
Publicerad 2018-12-14 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben