Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu börjar den andra vändan..Den kvinnliga agenten informerade _____om ärendet och det kan hända de kommer till Sverige för att "se om sitt hus" Vilar mig och väntar in..se på min blogg, vem jag vill ska ansvara för filmen, se mina 5 julönskningar..snart ä


Resume 1.

"Vi har problem med en gammal "utbrytning"

-De kan ha fått med sig en hel del från____."

-Ok, Agenterna träffas inför nytt uppdrag..,
-Är de klara, terroristerna är ju efter dom?!
-Vi vet, de får inte ha sex i lägenheten på
bottenplan, den är utsatt och avlyssnad..

-Tror den riktiga ____är här och fångar
upp den kvinnliga agentens arbetsplats..

-Ja, vi har indikationer för att så är fallet.

(Låt filmmaterialet stå orört tills P-mordet, är utrett)

-Polis, Säkerhetspolis, Åklagare, myndighetspersoner.

"Jag är återigen kapad"


-Kvinnan sitter där så rädd, jag förstår henne.
-Hon är skrämd, hörde själv när han sköt i luften.
-Den unga kvinnan skriker ut sin rädsla, så kapad.
-Han kallar sig livvakt, vapen utan licens..hm..
-Tror du han varit polis och fortfarande är aktiv?


Nu börjar den andra vändan..Den kvinnliga agenten informerade _____om ärendet och det kan hända de kommer till Sverige för att "se om sitt hus" Vilar mig och väntar in..se på min blogg, vem jag vill ska ansvara för filmen, se mina 5 julönskningar..snart är det jul. -Oh, önskar jag överlever, jag är rädd, hjälp mig.!


(Mannen med den grå axelväskan, darrar på rösten.)

-Det är ingen som kommer hjälpa dig, du är min nu..

(Han tar tag om kvinnans huvud.)

-Vilken färg har texten på min väska, frågar han.

-Lila, det är lila färg, snälla sluta, jag orkar inte mera.

-Vi får väl se när jag är färdig med dig, om du orkar..

-Han njuter av oss när vi är rädda!!

-Måste ringa polisen!

-Nej, då skjuter han.

(Stalkaren vänder sig mot mannen och ler.)

-Finns det fler..?

("-Film, det är väl ingen som tror det är film.")

-Vem var det..?

-Vem höll i telefonen..?

-Oh, herre gud!





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-14 14:58



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP

Det med väskan hittade jag på själv och ska inte ses som ett signalement, det är ju ändå bara en skriven författad, text. Ok, nu ändrade jag färgen på väskan, det ska ju funka för alla som vill vara med.
2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP