Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann kärlek

När man är kär, riktigt kär
Då gör man allt
Även ger upp förälskelsen
Släpper ut fjärilarna
Bedövar bort pirret
med tårar

Jag slöt mitt hjärta för dig
för din skull

För när man älskar
älskar man även en önskan
om att sluta vara kär

Äkta, sann, lojal

Att sluta vara kär
Din önskan
Min sista kärlekshandling
Min sista - romantiska gåva

Även om jag inte kan se dig
Se bilden
Utan tårar

Samtidigt - för alltid
älskar jag dig,
din själ, din personlighet
ditt skratt, dina drag och nycker
dina ledsna ögon
de som kan tindra som få
de som får mitt hjärta
att dansa på tå




Fri vers av Emilia Larsdotter
Läst 552 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-15 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia Larsdotter
Emilia Larsdotter