Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äggledare

Min mage började växa sig större
lilla tysta barnet däri

Jag stirrade moderskapet i ögonen
klådan levde för en lycklig stund
Sen
Hulkade jag upp dig
du landade i toalettstolen

Ett foster

inte lik någon jag legat med

kunde bara se min morfars drag
ihopkurad


Jag valde en ny kropp
Skar bort halva köttet
stod inte ut med att växa inför din blick


skyltfönstren speglar tillbaka
tvingas möta
monster

intalar mig
att jag kommer leta efter dig
i avloppen

söka i alla vatten

lägga dig i kistan
spika ihop verkligheterna

tonerna kommer ljuda
symfoniorkestrarna
bara för dig

stråkarna som spelar upp din död
om och om igen
inför mig

Tänk att jag bestämde mig
för att låta det upphöra där




Fri vers (Fri form) av granbarr
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-15 20:27



Bookmark and Share


    samole
Bra dikt
Bra språk

2018-12-16
  > Nästa text
< Föregående

granbarr