Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag, Bror, Kusin. Kusin som finns med i fler texter, blev mördad för 2 snart 3 år sedan. Hans mamma min faster blev helt förstörd av det. Hon dog ett år efter honom. Av sorg skulle jag säga. Men det är inte vad som står i hennes journal.


Tills Sista Rosen har Vissnat

Bröder, Kusiner.
Vila i frid.
I väntan på min egen tid.
i livet jagad av dramatik.
vi är redan döda, enligt fatalistik.
ännu en spalt på er statistik

Saknad är ett ord för evigt
för en stund sedan, jag minns det
vi hade trevligt.
Det enda som är kvar är minnet.
som vandrar i mitt sinne.
tittar mot solnedgången,
glödande färger som brinner
sorgen som aldrig försvinner
ett hål i mitt hjärta
i texter jag förädlar min smärta
tills nästa kista
hissas.
tills sista rosen har vissnat




Bunden vers (Rim) av Origa Rael
Läst 253 gånger
Publicerad 2018-12-17 03:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Origa Rael
Origa Rael